fbpx

Vitalis Pharma AS

Nettbutikk, reklamefilm og produktbilder

Forvalt

Det ledende selskapet innen produksjon og distribusjon av farmasøytiske produkter utvikler, i samarbeid med Per Sandberg, et helt nytt produkt. Forvalt er det første produktet i Norge som kombinerer multivitamin med Omega-3 fra sel i en og samme eske.

Vi i Votton fikk være en del av dette prosjektet hvor vi bistod med reklamefilm samt manus, foto, oppsett og drift av nettbutikk – i samarbeid med Per Sandberg.

Alle prosessene fra idé, strategi, design, utvikling og leveranse skjedde i tett samarbeid med selskapets markedssjef og designer. Hele veien holdt vi en god og tett dialog så vi til slutt kom frem til det resultat Vitalis Pharma hadde sett for seg.

Sjekk ut videoen av Per Sandberg

På en dag fikk vi samlet inn nok innhold for å lage opp til fem ulike rekalmefilmer med Per. Det fungerer slik at vi »klipper og limer» ulike filmkutt for å kunne produsere flere ulike filmer som skulle være til flere ulike formål.  Vitalis Pharma hadde behov for filmer som skulle annonseres før lansering, ved lanserng og etter lansering. Materiel til alt dette samlet vi inn på bare en dag! 

Ønsker du også en hel pakke med markedsmateriell av film og/ eller foto, nettside eller nettbutikk, tekstinnhold og annonsering – slik som Vitalis Pharma AS?

Vi setter opp en skreddersydd løsning for deg til en pris vi kan garantere at du vil bli fornøyd med!