fbpx

Mange kunder. Varierende oppdrag. Tøffe utfordringer. Gode løsninger. Varige relasjoner.

Bli med og se på noen av Vottons tidligere prosjekter og samarbeidet. 

Visualisjon av takkonstruksjon

BVG - et av de ledende selskapene på Nordvestkysten av Norge når det gjelder takkonstruksjon - benyttet seg av Votton sine Dronetjenester for å bedre visualisere sine tjenester ut til kunden.

Nettbutikk, reklamefilm og produktbilder

Votton bistod Vitalis Pharma AS med reklamefilm samt manus, foto, oppsett og drift av nettside for prosjektet Forvalt - i samarbeid med Per Sandberg.

Minidokumentar av hele redesign prosessen

Arkitektene Maksimilian og Hania fra firmaet Inainn kontakt Votton As for hjelp med å dokumentere redesignet av MODO - en high -end motebutikk i Ålesund, Norge.

Tre promo filmer for Studio B

Vi kom på en ny idé med "hyperlaps -effekten". I stedet for å gjøre den "ren og glatt", ga vi den en mer grov og analog følelse med den hensikt å gjøre den mer "menneskelig" og autentisk.

Produktfoto, film og nettbutikk

Lifeline Pharma AS ønsket å få frem det flottet deisgnet til FAGER produktene på en ren og enkel måte. Nettsiden ble gjort om til nettbutikk som er enkel og bruke for deres kunder.

Promovideo

Vi i Votton syntes det er viktig og kunne støtte aktører og organisasjoner som arbeider for viktige og godhjertet saker. Reaching hjelper flyktninger og immigranter rundt om i Europa.

Du kan velge å kombinere flere av våre tjenester etter behov. Du forteller oss hva du ønsker og vi setter opp en pakke skreddersydd for deg!