fbpx

Søkemotoroptimalisering

(CEO)

Søkeordoptimalisering gir din side en høyere plassering på Google søk

Med en solid SEO strategi kan vi hjelpe deg med å bli synlige for dine kunder ved søkeordsanalyse, teknisk forbedring av nettstedet og optimalisert innhold. 

1. Optimaliser innganger for alle enheter

Det er viktig å optimalisere inngangene/ linkene til nettside eller nettbutikken din i søkeresultater på Google – for alle enheter. Meta-titler og beskrivelser er ifølge Google ikke brukt som rene ranking-faktorer, men å optimalisere disse er avgjørende for å trekke relevant trafikk inn til nettstedet.

2. Sørg for at nettstedet ditt er optimalisert for alle enheter

Google fokuserer på brukervennlighet for alle typer enheter – også på en liten mobilskjerm. En bruker skal forvente å finne den samme informasjonen uansett hva slags enhet man besøker et nettsted fra. Derfor er det viktig med et  responsivt design som vil si at nettstedet er tilpasset visning av innhold til enhver enhet (mobil, nettbrett, pc).

3. Ha en ryddig struktur på nettstedet

Bruk semantiske tagger og ha god struktur på header-tagger (H1, H2, osv.) for å organisere innholdet. Dette er informasjon i kildekoden som forklarer nettleseren hvordan innholdet er strukturert og hva det forskjellige innholdet er. Husk at Google er svært opptatt av at det skal være enkelt for den som søker å finne informasjon om det de søker etter.

4. Optimer sidelastetid

I dag er det høye krav når det gjelder lastetid av innhold på nett – spesielt på mobil. Det sies at et sekunds forsinkelse i lastetid resulterer i 11% tap av sidevisninger og hele 7% reduksjon i konverteringer. Hvert sekund teller. Ved å implementere, forminske og strukturere kode og minimere størrelse på innhold for desktop kan bidra tiol å redusere lastetiden. 

5. Sørg for å ha oppdatert og godt innhold

Ved å benytte en søkeordsanalyse kan du få mengder med gratis, kvalifisert trafikk fra Google. Det er viktig å huske på at søkeord og fraser endrer seg over tid. Derfor kan å oppdatere søkeordsanalysen med jevne mellomrom være en stor fordel når både konkurranser og priser på betalte plasseringer stadig endrer seg, 

Interessert i å høre mer?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, så ser vi hva vi kan få til sammen!